ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Η ΚΟΤΣΑΝΟΚΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΟΣ ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ

Δεν έχει τέλος ο διασυρμός της «Ηγερίας του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Ευρωψηφοδέλτιοερίτιμης κας ΒίκυςΦλέσσα.
 Από γκάφα σε γκάφα και από κοτσάνα σε κοτσάνα, το έχει τερματίσει και γελάει το Πανελλήνιο για το τι σημαίνει Αριστεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του «αποκόμματος» που κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία.
Ούτε ο Γκάντι γλίτωσε
Προχθές, η τόσο μορφωμένη κα Βίκυ Φλέσσα εξέφραζε την μεγάλη απορία στην Πρέβεζα «πώς, άραγε, ο Καρυωτάκης ήταν τόσο λυπημένος ώστε ν’ αυτοκτονήσει σε μια τόσο όμορφη πόλη»… Την έκανε «ρόμπα» η Ακρίτα, και έφτασε να ζητάει η Φλέσσα και τα ρέστα.
Σήμερα δευτέρωσε το «κακό» όταν στο Ναύπλιο, με ύφος «καρδιναλίου», απέδωσε στον Γκάντι τη φράση «κανείς δεν θέλει ν’ αλλάξει τον εαυτό του».  Τρίζουν τα κόκαλα του Λέοντα Τολστόϊ, ο οποίος είπε τη φράση αυτή.  
Αλλά η κα Φλέσσα δεν ιδρώνει.  
Έτσι που το πάει όμως θα ιδρώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ των Ευρωεκλογών με τα «άνθη» του και τα «μπουμπούκια» του.
Μόλις η κα Φλέσσα βγήκε από τον άκρως προφυλαγμένο χώρο των εκπομπών της στην ΕΡΤ, όπου προετοίμαζε το κάθε τι για ν’ αποφύγει τις κοτσάνες, και άρχισε να κυκλοφορεί στη
δύσκολη «ελεύθερη αγορά» της τηλεόρασης, άρχισε η γελοιοποίηση.
Πώς το έλεγε ο αείμνηστος Γιώργος Παπανδρέου για τον Γρίβα Διγενή«Εδοξάσθη κρυπτόμενος και εγελοιοποιήθη εμφανιζόμενος».
Δικαίως η κα Φλέσσα αρχίζει ν’ αποκτά το προσωνύμιο «η κοτσανοκρατούσα και κοτσανολόγος».
πηγη:olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου