ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26/5/2019 :ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΑΚΗ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ"


Η Ελευθερία Φαραντάκη γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 3ο ΓΕΛ Χανίων και σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ.  Το 1993 πήρε το πτυχίο κι έκτοτε ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

Είναι παντρεμένη & μητέρα δυο αγοριών.

Στη φοιτητική & μεταπτυχιακή της πορεία, παρουσίασε εισηγήσεις, σε εθνικά & διεθνή επιστημονικά συνέδρια χαρτογραφίας, συμμετείχε σε επιστημονικές
εκθέσεις και προγράμματα χαρτογραφίας και GIS, ενώ έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια & ημερίδες για την τηλεόραση και τα Social Media.

Από το 1995 έως και σήμερα, εργάζεται αδιαλείπτως στην ΕΡΤ3. Σήμερα προϊσταμένη της Υποδ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Μετά το «Μαύρο» στην ΕΡΤ το 2013, συμμετείχε ενεργά στον αγώνα για την επαναλειτουργία της, ενώ εκπροσώπησε τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ σε δράσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μέλος του ΤΕΕ, του Συλλόγου Διπλωματούχων Α.Τ.Μ. Β. Ελλάδας και του Παν. Συλλόγου Μηχανικών και Τεχνικών ΕΡΤ.

Διετέλεσε: Μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, Πρόεδρος Τ.Π. ΠΟΣΠΕΡΤ Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραγωγής Τεχνικού & Καλλιτεχνικού προσωπικού ΕΡΤ, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 21ου και του 14ου Γυμνασίου Θεσ/νίκης (2008-2013).



Φαραντάκη Ελευθερία

Email: elef_faran@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου