ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26/5/2019 : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΝΗΣ (γ.γ ΠΟΣΠΕΡΤ) - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Εργάζομαι στην ΕΡΤ σαν ηλεκτρονικός από το 1985,είμαι παντρεμένος με την Ευγενία Βιλλη η οποία  είναι τραπεζικός υπάλληλος και μαζί με τα δύο μας παιδιά   ζούμε στην Αγία Παρασκευή από το 1993.

Από το 2007 ασχολούμαι  με τα κοινά,  αρχικά σαν μέλος του Δ.Σ και μετά σαν   πρόεδρος  του Σωματείου εργ. Ηλεκτρονικών, (ΕΡΤ) , σήμερα σαν γραμματέας του  ΠΑΣΥΜΗΤΕ (ΕΡΤ) και σαν γ. γραμματέας ΠΟΣΠΕΡΤ (ΕΡΤ), ενώ  από το 2014 είμαι μέλος  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού και Αντιπρόεδρος από το 2016.

Πάντα πίστευα ότι οι  αγώνες οι οποίοι  στηρίζονται στην αλήθεια, το δίκιο  και το συμφέρον των πολλών φέρνουν αποτέλεσμα. Η προσήλωση του Γιάννη Σταθόπουλου  σε αυτές τις αξίες,  με έφεραν
κοντά του το 2013   στον αγώνα ενάντια στο μαύρο στην ΕΡΤ και σήμερα  μαζί του υποψήφιος με τη «Νίκη των πολιτών»  να ζητήσω  την ψήφο σας  στις  εκλογές  της  τοπικής  αυτοδιοίκησης.

                 Θέλουμε και μπορούμε να δουλέψουμε για τους πολίτες αυτής της πόλης 

Δημήτρης Κούνης
Υποψήφιος δημ. σύμβουλος  με τον συνδυασμό  "Νίκη των πολιτών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου