ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

13/2/2019 Θ.ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΧΟΡΗΓΙΕΣ" ΤΗΣ SIEMENS: ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ - 9/9/2015 Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: "ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ" (VIDEO)


Τι να πείς και  τι να γράψεις για όλα αυτά  που περιγράφουν  την σαπίλα και την διαφθορά  που αναδύεται μέσα απο το γνωστό ρητό "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα",το "χρυσό δόγμα" δηλαδή  των δύο κομμάτων που κυβέρνησαν επι δεκαετίες αυτόν τον τόπο και που έσπρωξαν τον ελληνικό λαό στα κρεματόρια των μνημονίων, παίζοντάς του κάτω απο τη νεοφιλελεύθερη ταμπέλα "η ανεργία απελευθερώνει" με  το δικό τους βιολί  ρυθμούς  απο τις  παρτιτούρες  που τους είχαν μοιράσει οι "χορηγοί" και τα αφεντικά τους. 

Πως να περιγράψεις  την οργή  εκείνου που για να πληρώσει τα δικά τους "σπασμένα"  κάνοντας τους πλούσιους πλουσιότερους, έχασε τα πάντα και καταδικασμένος  σε αργό θάνατο υποχρεώθηκε  να ακούει  απο τους δημίους του  κηρύγματα "σωτηρίας".

Τι να πείς στον συνάδελφο της ΕΡΤ  που  τον Ιούνιο του 2013  απολύθηκε  απο τη συγκυβέρνηση των δύο  καλοταϊσμένων της siemens (και όχι μόνο), με τον ατιμωτικό χαρακτηρισμό της "ιερής αγελάδας", που  αν είχαν  ελάχιστη τσίπα  θα τον απέδιδαν  εκεί που έπρεπε, δηλαδή  στις  δικές τους  "αγελάδες". 
Αυτές τις "αγελάδες"  που  έφυγαν  απο τους σταύλους  της Ρηγίλης  και της Χαριλάου Τρικούπη και ήλθαν στο βοσκοτόπι της Μεσογείων  για να φάνε  ότι  βρούν μπροστά τους.
Αυτές  τις "αγελάδες" που  η  "κακιά" ΠΟΣΠΕΡΤ  έστειλε στον εισαγγελέα  και οι οποίες  μέχρι σήμερα  δικάζονται για κακουργήματα.

Τα δυο παρακάτω video  τα αφιερώνουμε εξαιρετικά και αποκλειστικά  σε εκείνους  που  όπως  και τότε  έτσι και σήμερα  έχουν βγεί στο  σεργιάνι και παριστάνοντας  τους συνδικαλιστές , διαλαλούν  και πάλι σαν  γνήσιοι μισθοφόροι πεμπτοφαλαγγίτες  την τοξική τους πραμάτεια, με στόχο την διάσπαση της ενότητας  των εργαζομένων και την  εναπόθεση  όλων  των προσδοκιών τους  στα χέρια εκείνων  που  τους έστειλαν το 2013  στον καιάδα της ανεργίας:


Αντί επιλόγου το παρακάτω video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου