ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΠΟΓΔΑΝΟ - Ο ΕΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ , ΣΤΗΝ ΕΦΣΥΝ , ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ DOCUMENTO ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑΝΚΣ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ;;;)


Δεν πέρασαν ούτε τρείς ημέρες απο την περίφημη  απάντηση - ομολογία  του Μπογδάνου   "το΄χουμε"(...αρκεί να μας ψηφίσετε) στην προτροπή ακολούθου του στο twitter να γκρεμίσουν  την ΕΡΤ  με ένα τανκ όταν  "βγεί η Ν.Δ" και ο γνωστός  σε όλους και φυσικά "μη εξαιρετέος" κ. Πρετεντέρης , συνέχισε σήμερα στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104,6, απο εκεί που σταμάτησε προ ημερών ο  κ. Μητσοτάκης, όταν    μιλούσε  για  την ΕΡΤ στάζοντας χολή,  σε  εκδήλωση στην Πάτρα με  θέμα  την "ελευθερία στην δημοσιογραφία".
Ο  "δημοσιογράφος"  κ. Πρετεντέρης,  πρότεινε  έναν πιό οικονομικό   τρόπο  εξόντωσης  της  Δημοκρατίας. Πιο οικονομικό  και δοκιμασμένο  ήδη τον Ιούνιο του 2013  απο  την  συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου : "Από το Μάιο, από το Σεπτέμβρη όλα αυτά θα αλλάξουν. Η Αυγή, η ΕΡΤ, η Εφημερίδα των Συντακτών, η Νέα Σελίδα, ο Ντοκουμέντος... να ζήσουμε να τους θυμόμαστε".

Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές  όλο και περισσότερο  θα
πυκνώνουν τα συμπτώματα δυσανεξίας μερικών στην Δημοκρατία.

Ο Γιάνναρος του Πατούλη  να απειλεί με εκτόπιση στα βουνά  τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 Στ. Νικητόπουλο θυμίζοντας του ότι υπάρχει και η εκτέλεση στα 11 μέτρα, ο Άδωνης  που  εκτός  του Πορτοσάλτε και του Μπογδάνου  βλέπει σχεδόν όλους  τους άλλους  δημοσιογράφους  σαν  "τετράποδα", ο Μπογδάνος με τα τάνκς στην ΕΡΤ , ο Πρετεντέρης με τα λουκέτα  και οι άλλες  "δυνάμεις  εφόδου" της συστρατευμένης αντιαριστερής  σταυροφορίας  κοντεύουν να ξεπεράσουν ακόμα και τον  "φύρερ" της Χ.Α  σε  προτάσεις  αντιμετώπισης  της έκφρασης  διαφορετικής άποψης και της δημοσιογραφικής  έρευνας.

Αν  λίγους μήνες  πρίν τις εκλογές  μιλούν για τανκς , λουκέτα , τετράποδα ,εκτοπίσεις και άλλα παρμένα απο το φασιστικό ρεπερτόριο, τι θα προτείνουν  όταν θα πλησιάζει η Κυριακή της άσκησης του δημοκρατικού δικαιώματος  των πολιτών; Mήπως να στηθούν  αγχόνες  στα  δέντρα  του κήπου της ΕΡΤ , να πάνε  έστω και σαν "δανεικά" τα τάγματα εφόδου στην ΕΦΣΥΝ , τη ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ και το DOCUMENTO και να σφάξουν  όποιον βρούν μπροστά τους;

Μέχρι στιγμής πάντως, τα μάτια, τα αυτιά και τα ρουθούνια των δημοσιογραφικών  ενώσεων, είναι όπως και τα στόματά τους  ερμητικά  κλειστά  και δεν  έχουν αντιληφθεί τίποτα ,ούτε  την μπόχα , ούτε  τον ήχο, ούτε  τις λέξεις που επιπλέουν σε αυτόν  τον  φασιστικό οχετό  που απειλεί  με κάθε τρόπο και μέσο  την  ελευθερία  όχι μόνο όσων υπηρετούν την δημοσιογραφία  αλλά όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου