ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Ο Βασιλιάς των Fake News στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Στον φυσικό του χώρο βρίσκεται πλέον ο φερόμενος ως δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε, θα «κοσμεί» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Β' Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Λοβέρδος συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή όπου «έκλεισε» το ραντεβού. 
Αντί βιογραφικού, αφιερώνουμε στον νέο αστέρα της ΝΔ ένα μικρό ποτπουρί από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στον τομέα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, στον οποίο ειδικεύεται:
Όταν ο Γιάννης Λοβέρδος μπέρδευε τις ουρές του ΕΟΠΥΥ
(Φυσικά, δεν κατάφερε ποτέ να εξηγήσει γιατί οι οι εικονιζόμενοι πολίτες φοράνε μπουφάν τον μήνα… Σεπτέμβριο)

Τον ίδιο μήνα, ανάρτησε ακόμη μία φωτογραφία «χρεώνοντάς» τη στη σημερινή κυβέρνηση, μόνο που τελικά το στιγμιότυπο ήταν από τις μεγάλες διαδηλώσεις της 28ς και 29ης Ιουνίου του 2011.(altsantiri.gr)

Όταν ο Γιάννης Λοβέρδος γινόταν πυρομανής για τη Μακεδονία
«Για τον ΠΑΟΚ θα κάψετε την Ελλάδα, για τη Μακεδονία δε θα την κάψετε; Θα μείνετε αραχτοί στον καναπέ και θα βλέπετε μουντιάλ;»

Όταν ο Γιάννης Λοβέρδος έπαθε κάτι που δεν κατάλαβε κανείς


Όταν ο Γιάννης Λοβέρδος μπέρδεψε τον Αρκά


Όταν ο Γιάννης Λοβέρδος δεν κατάλαβε αν βλέπει ΣΚΑΪ ή ΕΡΤ
Όταν ο Γιάννης Λοβέρδος αποτύπωσε την παρακμή του πολιτικού μας συστήματος και της χώρας
Αυτή τη φορά "θύμα" του έπεσε ο Τέρενς Κουίκ, καθώς ο Γιάννης Λοβέρδος δημοσίευσε φωτογραφία του με τοπική φορεσιά μιας αφρικάνικης φυλής. Ενώ η τοποθέτηση του προσώπου του Τέρενς Κουίκ είναι εμφανώς προϊόν φωτομοντάζ, ο Γ. Λοβέρδος γράφει στην ανάρτησή του στο Facebook: «Δυστυχώς η φωτογραφία αυτή δεν είναι προϊόν  φωτομοντάζ. Είναι γνήσια. Κι αλίμονο αποτυπώνει την παρακμή του πολιτικού μας συστήματος και της χώρας»
Μόνο που η πραγματική φωτογραφία -πριν το φότοσοπ- ανήκει στον... πρίγκηπα Κάρολο σε μία από τις επισκέψεις του στην Αφρικανική ήπειρο.

Με τις ειλικρινείς ευχές μας για καλή επιτυχία, αφού αν οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν τον τιμήσουν, όλη η χώρα θα χάσει μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας...

πηγες:koutipandoras.gr  και altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου