ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ SWITCH ON ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΟΜΠΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ - ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ Ν.ΠΑΠΠΑ,Λ. ΚΡΕΤΣΟΥ, Π. ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ Π. ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ (video)


Σήμερα το πρωί η ΕΡΤ απελευθερώθηκε απο την αναγκαστική ομηρεία  της Digea, που την έριξε  το υλοποιημένο απο το καθεστώς Σαμαρά - Βενιζέλου πραξικόπημα του μαύρου αλλά και οι ανικανότητα (;;;) μερικών να ολοκληρώσουν τους διαγωνισμούς προμήθειας  των απαιτούμενων ψηφιακών πομπών.

Σε πείσμα όλων  των φανερών και αφανών εχθρών της ΕΡΤ η  δημόσια ραδιοτηλεόραση απέκτησε τελικά  τους  ψηφιακούς πομπούς, που ήταν απαραίτητοι για την αυτόνομη λειτουργία  του δικού της δικτύου επίγειας ψηφ. εκπομπής, και  με την αρωγή της πολιτικής ηγεσίας, των δύο τελευταίων διοικήσεων και κυρίως με την υπεράνθρωπη δουλειά των εργαζομένων , ειδικά  των εναεριτών και των τεχνικών, που έδωσαν μια γενναία μάχη με τον χρόνο, τις ακραίες καιρικές συνθήκες, την κούραση και τους κινδύνους, κατάφερε σήμερα να κάνει το switch off  στην  ακριβοπληρωμένη παροχή δικτύου με τους πομπούς της Digea  και το switch on  στο  δικό της αυτόνομο δίκτυο.

Στο παρακάτω video  η στιγμή του switch on του νέου  δικτύου των πομπών της ΕΡΤ  καθώς επίσης και οι δηλώσεις των  Υπ. ΨΗΠΤΕ Ν. Παππα, Υφυπ.ΨΗΠΤΕ Λ. Κρέτσου, Γεν. Διευθυντή Τεχνικών Υποδομών της ΕΡΤ Π. Φίλου και του Προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννη:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου