ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ιδού οι λίστες με ονόματα μιζαδόρων από τη SIEMENS, κυρ Εισαγγελέα... - Πως και ποιοι "θάβουν" τα σκάνδαλα - Οι δημοσιογράφοι , οι δικαστές, οι τραπεζίτες και ο Πολάκης (Video απο την εκπομπή της ΕΡΤ "Απ΄ευθείας")


Δείτε αποσπάσματα από το αυτό το έγγραφο που δημοσιεύουμε σήμερα και αφορά τις μίζες των γερμανικών εταιρειών και κυρίως της ΖΗΜΕΝΣ στην Ελλάδα.

Ερεύνησε ποτέ κανείς αυτό το έγγραφο και τον αυτό τον Γερμανό μάρτυρα;

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΡΑΦΗ Δευ, 18/02/2019 - 13:47
Γράφει o ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ (αναδημ. απο το ntokoumenta.gr)

Καταθέτει στις 11 Ιουλίου 2007 το μεγαλοστέλεχος της ΖΗΜΕΝΣ Χάνς Βάλτερ Μπερνζάου και μιλάει για την συνεργασία του με τον Αντιπρόεδρο της ΖΗΜΕΝΣ, τον γνωστό μας Γιουνγκ. 

Αυτόν που συνέτρωγε με Έλληνες μεγαλοδημοσιογράφους στη Μεγάλη Βρετάνια. 

Αυτή που έχουν οι Λασκαρίδηδες, αυτή με τις μπανιέρες του Πρώτου Θέματος, αυτού που έχει κοινό χρηματοδότη την εταιρεία VELVET SUC με την εταιρεία ΖΕΥΣ της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Πρώτο θέμα έκανε αυτή  την χρηματοδότηση ο Κώστας Βαξεβάνης στο "Ντοκουμέντο" της Κυριακής, αλλά δεν φιλοξενήθηκαν οι αποκαλύψεις ούτε στην δημόσια, ούτε στην ιδιωτική τηλεόραση εκτός εξαιρέσεων. Οι δημοσιογραφάρες δεν πρόκαναν να το διαβάσουν, αλλά εσείς αναζητήστε το παντού, όπου μπορείτε.

Ο Γερμανός καταθέτει ότι ο ίδιος ήταν στη θέση που έδινε τις μίζες και ότι
τσακώθηκε μάλιστα με τον εν λόγω Γιουνγκ...

Λέει ότι έπαιρναν μέτρα να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός αυτών που έπαιρναν μίζες για να αγοράζουν ΖΗΜΕΝΣ και τους ονόμαζαν "προωθητές".

Η κατάθεση έγινε όταν είχαν αρχίσει οι έρευνες για την ΖΗΜΕΝΣ και στην Ελλάδα και με το θέμα αυτό τότε καταπιάνονταν 3-4 δημοσιογράφοι, δηλαδή η Αριστέα Μπουγάτσου, εμείς με τον Χάρη Μπότσαρη κλπ.

Τότε είχαν υποσχεθεί Εξεταστική Επιτροπή και υπουργοί έγιναν... συναλασσόμενοι με την ΖΗΜΕΝΣ.

Ο Γερμανός μεταξύ των άλλων καταθέτει επί λέξει:

"Προσωπικά δεν γνωρίζω σε ποιούς διοχετεύθηκαν τα χρήματα. Πιθανώς και να μου ΔΟΘΗΚΑΝ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ, όταν ήμουν αρμόδιος για την ΕΓΚΡΙΣΗ αυτών των πληρωμών. Όμως τα ονόματα ούτε και τότε με ενδιέφεραν... Δίναμε χρήματα τοις μετρητοίς από το ταμείο της ΖΗΜΕΝΣ στην Χοφμανστράσσε και τα διοχετεύαμε μέσω του τεχνικού τμήματος πωλήσεων ή, εάν ήθελαν επιταγή, να βρούμε τρόπο μέσω των τραπεζικών λογαριασμών του Σάλτσμπουργκ και του Ινσμπρουκ. Γι' αυτό ΥΠΕΓΡΑΦΑ αποδεικτικό  ΑΝΑΛΗΨΗΣ από το ταμείο... Επίσης μεταφέραμε χρήματα στην Αυστρία και τα καταθέταμε σε κάποια τράπεζα εκεί... Από τους λογαριασμούς αυτούς γίνονταν εμβάσματα στις τράπεζες των αποδεκτών των προμηθειών-μιζών..."

Πιο ξεκάθαρα και πιο έγκαιρα γίνεται;

Εψαξε αυτά ακριβώς Ελληνας εισαγγελέας και δεν βρήκε άκρη; Κάλεσε ποτέ εισαγγελέας της Ελλάδας τον κύριο αυτό να του δώσει τις ΛΙΣΤΕΣ με ΟΝΟΜΑΤΑ που ο ίδιος είπε ότι ΕΧΕΙ;

Καταθέτει ακόμα για τεχνικούς -συνδικαλιστές κλπ.

Στην Ελλάδα υπάρχει ο ΟΤΕ τον οποίο τώρα έχουν οι Γερμανοί με επικεφαλής τον Ελληνα Τσαμάζ, ο οποίος όταν ήταν κρίσιμα τα πράγματα περιδιάβαινε τα δημοσιογραφικά γραφεία για "μια καλημέρα".

Οι μιζαδόροι του ΟΤΕ ερευνήθηκαν ποτέ;

Το ποιά δημοσιογραφικά συγκροτήματα ή εταιρείες έπαιρναν διαφημιστικές χορηγίες από τον ΟΤΕ ερευνήθηκε ποτέ;

Τα συγκροτήματα κατοικιών στην Πουνταζέζα Σουνίου ερευνήθηκαν ως προς τους ιδιοκτήτες τους, το "πόθεν" τους και τις θέσεις πάρκιγκ, όπου υπήρχε και περίοπτη θέση μεγαλοδημοσιογράφου που έχει καλή σχέση με τις... εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και συχνά-πυκνά φιλοξενείται και σήμερα (...) στην κρατική τηλεόραση και ομιλεί περί αισθητικής και με... αηδία για τον Πολλάκη;

Δεν έχουμε συναντήσει ποτέ τον Πολλάκη, ούτε έχουμε συνομιλήσει ποτέ μαζί του. Ομως ο Πολλάκης, ο Νικολόπουλος, ο Καμμένος, ο Παπαχριστόπουλος και 3-4 ακόμα είναι εκ των ελαχίστων πολιτικών που λειτουργούν ως δημοσιογράφοι και κάνουν αποκαλύψεις πολύ σοβαρές για τους μιζαδόρους.

Μάλιστα έχει γίνει επίκαιρο ανέκδοτο να λέγεται ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα, όπου αποκαλύψεις για σκάνδαλα κάνει η κυβέρνηση και οι δημοσιογράφοι τα... διαψεύδουν αντί να τα επιβεβαιώσουν!

Ο Πολλάκης πήρε δάνειο με υποθήκη το σπίτι του από την ΑΤΤΙΚΑ. Και έγινε θέμα στο... ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ! Στην εφημερίδα που γίνονται όργια και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και εταιρικά με δάνεια τα οποία ΔΕΝ έχουν προοπτική να εισπραχθούν.

Για άλλα δάνεια που έχουν πάρει ανώτατα κρατικά στελέχη, θαλασσοδάνεια πλουσίων κλπ στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν ξέρουν, δεν άκουσαν... Πολύ περισσότερο για το πάρτι στη ΖΗΜΕΝΣ, στο ΚΕΕΛΠΝΟ...

Τώρα ο Πολλάκης στοχοποιήθηκε γιατί είπε ονόματα και δημοσιογράφων. Και οι δημοσιογράφοι παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν την ουσία.
 Δηλαδή τα ονόματα και τα έγγραφα. 
Υπάρχει έγγραφο πρόσληψης δημοσιογράφου ή όχι;
 Αν δεν υπάρχει ο Πολλάκης είναι συκοφάντης. 
Αν υπάρχει (που υπάρχει δηλαδή) ο Πολλάκης έχει δίκιο και αυτός που τον κατηγόρησε ότι λέει ψέμματα πήγε να δολοφονήσει τον χαρακτήρα του ως συκοφάντη...

Δόθηκαν μίζες ή όχι; 

Αν δόθηκαν και αυτό αποδεικνύεται και από έγγραφα αυτοί που λένε ότι δεν δόθηκαν και ότι λέμε ψέμματα, προσπαθούν να μας δολοφονήσουν στον χαρακτήρα. Μερικές φορές αυτές οι δολοφονίες χαρακτήρα, ιδιαίτερα προερχόμενες από δημοσιογράφους με τεράστιες περιουσίες από διαφημίσεις κρατικές ή μεγάλων βρόμικων εταιρειών είναι χειρότερες από τις... κανονικές δολοφονίες.

Έπρεπε να δείτε τα πρόσωπα των παιδιών ενός δημοσιογράφου, όταν οι δικαστικοί επιμελητές έκαναν κατάσχεση στο σπίτι του με εντολή ενός σιχαμένου ανώτατου κρατικού υπαλλήλου, ο οποίος είχε ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ και παραπλάνησε το δικαστήριο, αφού ο δημοσιογράφος ΓΝΩΡΙΖΕ μεν την ύπαρξη, όμως δεν ΕΙΧΕ το κρίσιμο αποδεικτικό έγγραφο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου