ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΡΤ


Με αφορμή την επικαιρότητα  στην οποία  δυστυχώς  υπάρχουν  και  τα τανκσ του Μπογδάνου, τα λουκέτα  του Πρετεντέρη, τα τετράποδα του Άδωνη και τα  εκτελεστικά  αποσπάσματα  του  Γιάνναρου, θυμηθήκαμε  μια αναφορά  του Πρετεντέρη στην ΠΟΣΠΕΡΤ στο  Βήμα της Κυριακής της 23/7/2017.
Εκεί λοιπόν ο  διαβόητος  αυτός  δημοσιο - γραφικός ακόλουθος, "κατηγορούσε" την ΠΟΣΠΕΡΤ επειδή  όπως  έγραφε  "...Κάθε φορά που κάποιο κόμμα ή πολιτικός λέει κάτι για την ΕΡΤ, να σου η ΠΟΣΠΕΡΤ απαντά με μακροσκελείς προκηρύξεις, ενίοτε και σε τόνο προσωπικής επίθεσης..." αναγνωρίζοντας  αυτό το δικαίωμα  όχι στους εργαζόμενους  που πάλεψαν και παλεύουν  για την ανάπτυξη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αλλά  μόνο  σε κόμματα ή στην διοίκηση της ΕΡΤ.

Δεν κατάλαβε  ο κ. Πρετεντέρης  ότι  αυτή η αναφορά  του εναντίον μας με όλα τα ειρωνικά  σχόλια  που την συνόδευαν, ήταν για την ΠΟΣΠΕΡΤ  η καλύτερη  αναγνώριση  του διαρκούς αγώνα μας που δεν είναι άλλος  απο την  υπεράσπιση  της  ΕΡΤ  η οποία  ανήκει  όχι σε κάποιο κόμμα ή σε κάποια  κυβέρνηση αλλά  στον ελληνικό λαό, την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων  και της δημόσιας  περιουσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου