ΠΟΣΠΕΡΤ

«΄Οποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» Ρήγας Βελεστινλής

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ν.ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Ρ.ΣΒΙΓΚΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΗΘΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΣΤ, ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΝΤΕΡ ΜΠΑΞ




Ενώ  ακόμα  στις δημοσιογραφικές  ενώσεις  κυριαρχεί η "σιωπή των αμνών",  σε ότι αφορά  στην
καταγγελθείσα  αήθη ακροδεξιά  επίθεση και τις απειλές  εναντίον  του δημοσιογράφου της ΕΡΤ3 Στέλιου Νικητόπουλου, του γνωστού  για τέτοιου είδους συμπεριφορές , στελέχους της Ν.Δ, πρώην διοικητή του νοσοκομείου "Ελπίς", μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ και αρθρογράφου  του capital.gr Θ. Γιάνναρου, ο ΥΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς και η  εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ  Ράνια Σβίγκου, την καταδίκασαν  ευθέως  καλώντας ταυτόχρονα  την κοινωνία  της Θεσσαλονίκης αλλά και τις δημοκρατικές δυνάμεις  να πράξουν  το ίδιο, δείχνοντας τα αντανακλαστικά τους απέναντι σε αυτή την μισαλλοδοξία και τον καθοδηγούμενο , θα προσθέταμε εμείς, εκφασισμό της πολιτικής  ζωής.

Ο Στέλιος Νικητόπουλος με τη σειρά  του ευχαρίστησε  τον Ν.Παππά  για  την δημόσια  τοποθέτησή  του  σε αυτό το θέμα, συμφωνώντας  ότι  είναι υπόθεση όλων μας και των εργαζομένων στην ΕΡΤ  να αντισταθούμε  απέναντι στη μισαλλοδοξία  και σε κάθε  άλλη απειλή.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ  απο την πρώτη στιγμή δημοσίευσε τις καταγγελίες  του συναδέλφου Νικητόπουλου, δείχνοντας για άλλη μια φορά  στην πράξη   τις δημοκρατικές της ευαισθησίες , και την προσήλωσή της στην ουσία  των αληθινών αξιών του συνδικαλισμού. 

Αξίες που δεν αφορούν μόνο σε συγκεκριμένους κλάδους εργαζομένων και που φυσικά  δεν έχουν σχέση  με  συγκυριακές λυκοσυμμαχίες  "συστρατευμένων στην κοινή αντίληψη", ούτε  με μασκαράδες συνδικαλιστές που
  αλλάζουν θέσεις με ταχύτητα  υαλοκαθαριστήρα,  προκειμένου να κατακτήσουν έστω και με μεθόδους  Γκουίντο   μια καρέκλα συνδικαλιστικής εξουσίας.


ΠΟΣΠΕΡΤ
«΄ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΎΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΆΤΑΙ, ΣΥΛΛΟΓΆΤΑΙ ΚΑΛΆ» ΡΉΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΉΣ

Στέλεχος της ΝΔ απειλεί τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 Στέλιο Νικητοπουλο



dailythεss
Απειλές για τη θέση εργασίας του, αλλά και για τη ζωή του δέχτηκε ο δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος από το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρο Γιάνναρο μέσω twitter.

Απαντώντας σε tweet του δημοσιογράφου της ΕΡΤ για τις τελευταίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα, ο Θ. Γιάνναρος φρόντισε να του επισημάνει ότι «σε λίγο θα ψάχνει για δουλειά» και ότι η ιστορία στήνει στα 11 βήματα «τους προδότες τύπου Μαδούρο και στους ντόπιους ή “αλλοδαπούς” φίλους του» και πατάει τη σκανδάλη.

Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου "Ελπίς" και αρθρογράφος του http://Capital.gr  με απειλεί ανοιχτά και δημόσια στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου